2011. március 27., vasárnap

Egyedi fényképes feliratos párna igényeseknek - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Fényképes ajándékok fotóminőségben, igényes kivitelezéssel.
Elsődleges mottónk a minőség, az igényesség, az egyediség. Minden megrendelésnél tartalmazza az ár fotóid javítását, retusálását. Az elkészült látványtervet e-mailben elküldjük jóváhagyásra. Nem egyszerűen csak rátesszük a képet a termékre, hanem egyedi designt alakítunk ki kérésed alapján.  
A párna 40 x 40 cm-es!
A kép szublimációs eljárással kerül a termékekre. Az eljárásnak köszönhetően a nyomott felület tökéletesen homogén, élénk színű lesz, és nagyon tartós. Nem matrica! A kép kitapinthatatlan, az anyagot festjük meg. A kép sokszori mosás után sem fakul meg. Kifordítva, 40 fokon ajánlott mosni.
Fényképedet e-mailben kell majd eljuttatnod hozzánk, mi látványtervet küldünk igény szerint a termékről, ezután postázzuk. Bátran írj, szívesen válaszolok minden kérdésedre. A párnára kerülhet akár családi, személyes fénykép, akár kedvenc állatod, együttesed képe, de kérhetsz bármit, A/4 méretig ezen az áron bármit megvalósítunk.
Banki átutalás után küldöm a terméket, ajánlott postai levélként, az átutalás megérkezése után maximum 3-5 munkanapon belül.
A postaköltség a posta mindenkori díjszabása alapján.
Több tétel esetén alkudozz!



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-17 00:40
. Egyedi fényképes feliratos párna igényeseknek - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése