2011. március 28., hétfő

Erdély - kiadó szállás, Hargita megye ,székelyföld - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Erdélybe, székelyföld szívébe Karcfalvára a Szilvási Panzióba ! Panziónk Hargita megyébe a Hargita hegy lábánál fekvő kis falúban Csíkkarcfalván van . 13 személy elszállásolására alkalmas , 2-3 ágyas szobákkal , minden szobához saját fürdőszoba van , felszerelt konyha , szolárium , fitnesz terem , fedett kerti pihenő , felszerelve a bográcsozás , sütés kellékeivel , nagy füves udvar , biztonságos zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére .
A falú szerencsés fekvéséből adódóan a legtöbb turisztikai látványosság 70 kilométeres körzetben megtalálható , mint a Békási Szoros , Gyilkos tó , Szent Anna tó , Tusnádfürdő , Parajdi sóbánya , Szovátai medve tó , Csíksomlyó , a Gyimesek völgye stb.   Nyáron lehetőség van lovas szekér bérlésére és azzal be lehet járni a környező fenyőerdőket , borvízforrásokat .
Áraink : 10 euró / fő / éjszaka - szállás 
15 euró / fő / éjszaka - szállás reggelivel és vacsorával 
Vendégeinket szívesen megismertetjük a székely konyha csodálatos íz világával , és mindenkit megvendégelünk a frissen sütött kürtőskaláccsal !  
A Csíksomlyói pünkösdi búcsú idejére még van szabad szálláshely !  
Csíksomlyó 20 kilométerre fekszik a panziótól és a helyi hívők pünkösd reggelén gyalog indulnak a zarándokútra , úgyhogy hozzájuk csatlakozva is meg lehet tenni a búcsú helyszíne felé tartó utat !  
Szeretettel várjuk !  



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 13:37
. Erdély - kiadó szállás, Hargita megye ,székelyföld - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése